19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor bayramı vesilesiyle bu yıl bisiklet turu düzenledik.Bisİklet turuna Ohri Eyüp Sabri Bey sarayından start verilirken molayı Resne'de Niyazi Bey sarayında verdik.Son durağımız Manastır Askeri İdadiye idi.Ohri,Ustruga ve Resne`den spor severler katıldı.70km bisikletleriyle yol yapan spor severler gezerek,öğrenerek Atamızı ve silah arkadaşlarını saygı ile andılar.Manastır Askeri İdadiye'de düzenlenen tören ve madalya takdimi ile proğram sona erdi.Yurt'ta Sulh,Cihan'da Sulh sloganı altında dÜzenlenen bisiklet turuna diğer etnik topluluklarda katılıp,birlikte nasıl yaşayabileceğimizi gösterdiler. Başkan yardımcımız Elvin Hasan ile MYK üyemiz Smail Mustafa İstanbul'da düzenlenen törenlere katılırak 200.000 kişi ile yürüdüler.Ayrıca Mr. Elvin Hasan uluslararası sempozyumda bir bildiri de sunmuş oldu.