27 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan, Makedonya, Kosova ve Bulgaristan'da temaslarda bulunan  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Makedonya’da da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.Manastır Mecitli sınır kapısından Makedonya’ya giriş yapan Dr.Bahçeli ve beraberindeki heyet TMBH Genel Başkanı ve Milletvekili Erdoğan Saraç,UFUK Derneği Genel Başkanı Enes İbrahim ile UFUK Derneği yöneticileri ve Türk halkı MHP lideri Dr.Bahçeli ve heyetini  sınır kapısında karşıladı.Ardından Manastır Askeri İdadiye – Mustafa Kemal Atatürk’ün anı odasını ziyaret eden Bahçeli,Resne’ye geçti. Resne’de halk tarafından Niyazi bey sarayı önünde karşılanan Bahçeli,burada gençlerin hep bir ağızdan söylediği gençliğe hitabeyi dinledi.UFUK Derneği Resne şubesinin yöneticileri ve Naci Tahiroğlu’nun eşliğinde MHP lideri Dr.Bahçeli ve heyeti Niyazi bey sarayını gezdi.Ayrıca UFUK Derneği Resne şubesi tarafından Dr.Devlet Bahçeli ve heyetine UFUK Derneği'nin yayın organı olan UFUK Dergisi'ni hediye etti. Ohri Türk çarşısını da ziyaret eden Bahçeli,çarşı esnafı ile sohbet etti. Ohri Halveti Tekkesini  ziyaret eden Bahçeli,Ohri’den ayrılarak Kırçova,Gostivar,Kalkandelen ve Üsküp’ü ziyaret etti.MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli UFUK Derneği Genel Başkanı Enes İbrahim,Genel Başkan Yardımcıları İlhan Rahman ve Elvin Hasan’ı kabul etti.Görüşmede UFUK Derneği adına UFUK Derneği Genel Başkanı Enes İbrahim ziyaret anısına MHP lideri Dr.Devlet Bahçeli’ye ağaçta işlenmiş eski Üsküp fotoğrafını hediye etti.

joomplu:80joomplu:81joomplu:83joomplu:82joomplu:85joomplu:84