Değerli okuyucularımız, Ufuk Dergisi'nin 26.sayısına hoşgeldiniz. Yine ve yeniden okuyucularımız ile birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz. Yayın hayatına başladığımız günden itibaren birbirimizin can yoldaşı, sırdaşı ve herşeyi olmayı başardık. Bugüne kadar onun bunun sesi değil Türk milletinin sesi olduk. Çalanlara, soyanlara ve haram yiyenlere sesimizi yükselttik, itiraz ettik ve milletimizin sözcüsü olduk... Ülkemiz yine bir şaibeli seçimden geçti. Seçimlerin ardından Kurucu Genel Başkanımız Enes İbrahim milletvekili seçildi.Tebrik ediyoruz. Rejime karşı dik duran Makedonya Türkleri bu seçimlerde yine en büyük tehdit ve baskı yaşadı. Sesimiz bereketin,birliğin,doğruluğun direncin,dirliğin ve dik duruşun sesi olduğunu düşünüyoruz. Sesimizin duyulması için milletvekili seçilen Enes İbrahim milletvekillikten istifa etti...Sesimizi hala duyan yok mu? Yok olmaya sessiz mi kalacağız? Ülkemiz kapkara bir dönemin içindedir. Manzara çok korkunç. Gelişmeler ise kaygı vericidir. Yaşanan bu erozyona dur deme zamanı gelmedimi? Değişime ihtiyaç var, milli onurumuz ise artık ayağa kalkmalıdır. Değerli okuyucularımız, bu sayıda yine genç ve deneyimli yazarlarımız çok önemli konulara değindiler. Eğitimden,kültüre,tarihten,sanata...Aslında her alanda yazılarımızı okuma şansınız var. Ufuk Derneği ve Ufuk Dergisi güçlünün değil haklının yanında olmaya devam edecek... İyi okumalar...

İÇİNDEKİLER

1     Söz Başı