Ufuk Derneği organizasyonu ve Şarköy Belediyesi'nin desteği ile Şarköy'de ''Strateji ve Liderlik'' okulu düzenlendi. Düzenlenen eğitim proğramına Makedonya'nın değişik bölgelerinden toplam 22 genç katıldı. Türk Hareket Partisi Gençlik Kolları da eğitime katılırken,Makedonya'da toplumda aktif bir gençliğin yetişmesi için önemli bir proje daha gerçekleşti. ''Strateji ve Liderlik''okuluna toplumda aktif gençlerin katılımı ile 21-27 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlendi. Değişik konularda eğitim alan aktif gençler başta Şarköy ve bölgesi olmak üzere,Gelibolu ve Tekirdağ'ı da gezme fırsatı yakaladılar. Ayrıca Namık Kemal Üniversitesi ziyaret edildi.Projenin gerçekleşmesinde emeği olan Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkanı İlhan Mengi,Balkan sevdalısı olan değerli dostumuz Şarköy'ün Sesi Gazetesi Sahibi Yakup Önal,Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Osman Şimşek'e teşekkür ederiz.

joomplu:195joomplu:196joomplu:197joomplu:198