Yıllardır Makedonya Türkleri'nin sesini duyuran Ufuk Dergisi Kasım ayı itibariyle ayda bir kez yayınlanacaktır. Genel yayın yönetmenliğini Dr.Elvin Hasan'ın üstlendiği Ufuk Dergisi yeni dönemde de Türklerin sesini duyurmaya çalışacaktır. Yıllardır periyodik bir dergi olarak yayın hayatına devam eden Ufuk Dergisi,Kasım ayı itibariyle aylık yayınlanacaktır. Ufuk Dergisi'ne destek veren siz değerli okuyucularımıza teşekkür ederiz. Ufuk Dergisi'ni takip etmeye ve okumaya devam edin. Güneş UFUK'tan doğar.

Ufuk Dergisi'nin Kasım sayısında siyasi ve toplumsal konuları üzerine değerli kalemlerden önemli konular yer almaktadır. Bu sayıda İlhan Rahman,Dr.Elvin Hasan,Cabir Doko,Enes İbrahim,Nihat Selman,Taner Hacimustafa,Ömer Hobol ve Maksud Ali önemli konulara değindi. Yeni sayımızı okumanız dileğiyle.

İçindekiler

İlhan Rahman – Erken Seçim Sonrası Makedonya

Dr.Elvin Hasan – İlköğretimde Cambridge Eğitim Müfredatı

Enes İbrahim – Polis Devleti,Etnik Gerginlik ve Türkler

Nihat Selman – Yazsam Olmuyor

Cabir Doko – Emeklemeye Devam, Makedonya 23.yaşında!

Maksud Ali - 13. 23. ve 70.Yıldönümlerinde Makedonya Türkleri'nin Marjinalleşmesi

Ömer Hobol – Allah'a Yaklaştıran İbadet ''Kurban ve Kurban Bayram'ı ''

Taner Hacimustafa – Bana Dokunmayan Yılan Bin Yıl Yaşasın, Nereye kadar?