UFUK Derneği MYK toplantısını 17.Eylül 2011 tarihinde Ohri’de düzenledi.Genel Başkan Enes İbrahim toplantıya katılan MYK üyelerine iki yönetim kurulu arasında ki faaliyetleri hakkında bir bilgilendirmede bulundu.Gündemin ikinci noktası olan UFUK Dergisi konusunda MYK üyeleri görüşlerini bildirdi.1-15 Ekim 2011 tarihleri arasında Makedonya’da düzenlenecek olan nüfus sayımlarına ciddi anlamda hazırlanmamız gerektiği vurgulanırken,derneğimiz mevcut şubelerde ki üyeleri sayımcı olmak için birçok UFUK gönüllüsünün sayımcı olmaları için başvurdukları belirtildi.Öte yandan UFUK Derneği Makedonya genelinde nüfus sayımını takip edip,gözlemcilik yapacaktır.Gündemin son noktasında ise UFUK Derneği’nin genel kurul tarihi belirlendi.Buna göre 12 Kasım 2011 tarihinde UFUK Derneği olağan 2.Kongresi’ni düzenleyerek,kongre tertip komisyonu üyeliğine Cihan Mürsel,Ersoy Şazıman,Selma Şerif,Tarkan Çapkun ve Elvin Hasan seçildi.