12 Kasım 2011 tarihinde Ohri’nin Royal View otelinde Makedonya’nın dört bir yanından gelen gençlerle UFUK Derneği 2.Olağan Genel Kurulunu düzenledi.Genel Kurula Türkiye Cumhuriyeti MHP Kayseri Milletvekilli Prof.Dr.Yusuf Halaçoğlu,Türkiye Kamu Sen Dışilişkiler Genel Sekreteri Ahmet Demirci,THP Genel Başkanı Prof.Dr.Adnan Kahil,Türkiye Cumhuriyeti Din Hizmetleri Makedonya Müşaviri Mustafa Kılıç,Makedonya Cumhuriyeti Maliye Eski Bakan Vekili Maksud Ali,Ohri Belediye meclis üyesi Cemal Rahman ile Makedonya’nın dört bir yanından gelen UFUK gönüllüleri katıldı.Toplam 44 delegeden 41 delegenin katılımıyla düzenlenen genel kurula açılış ve protokol konuşmalarının ardından derneğimizin Genel Başkanı faaliyet raporunu sundu.Sunulan rapor üzerine sırasıyla Ohri,Resne,Kırçova,Manastır,İştip,Radoviş,Ustruga,Üsküp şube başkanları görüşlerini delegelere bildirdiler.Royal View otelinde yapılan genel kurula tek aday olarak giren Enes İbrahim delegelerin tüm oylarını alarak UFUK Derneği Genel başkanlığına tekrar seçildi.Genel Sekreterlik  için Selma Şerif ile Cihan Mürsel yarışa girerken delegelerin 25 oyunu alan Selma Şerif UFUK Derneği Genel Sekreteri seçilmiştir.23 kişilik meclis ile 13 kişilik merkez yönetim kurulunun da seçildiği kongre, çok ağır sorunların altında ezilen Makedonya Türkleri , ümitsizliğin çaresini, karartılan geleceğinin aydınlığını, genel kurulu toplantısında aradı.