23 Aralık 2011 Cuma akşamı Üsküp’te Avrupa Birliği Üsküp Bilgi Merkezi’nde Ohri Çerçeve Anlaşması’nın 10.yılında Türkler kitap tanıtımı gerçekleşti.UFUK Derneği Genel Başkanı Enes İbrahim açılış konuşmasından sonra kitap tanıtımını Güner İsmail yaptı.Ardından sırasıyla Prof.Dr.Nano Rujin,Prof.Dr.Mersel Bilali,TMBH Genel Başkanı ve milletvekili Erdoğan Saraç ile THP Genel Başkanı ve devlet eski bakanı Prof.Dr.Adnan Kahil kitap hakkında görüşlerini bildirdiler.Maksud Ali toplantının değerlendirilmesini yapıp proğram sonra erdi.Düzenlenen kitap tanıtımı programına milletvekileri,yabancı diplomatik temsilcileri,Makedon STK temsilcileri ile Türk halkı katıldı. Ohri Çerçeve Anlaşması’nın 10.yılında Türkler kitabında girişi Enes İbrahim yazarken,Prof.Dr.Nano Rujin,Prof.Dr.Mersel Bilali, Mr.Hari Lokvents, Prof.Dr.Adnan Kahil,Erdoğan Saraç,Güner İsmail’in yazıları mevcuttur.Kitabın değerlendirme bölümü Maksud Ali’ye ait.Kitap ücretsiz olarak dağıtılıp,kitabı temin etmek isteyenler UFUK Derneği’ne başvurabilirler.

joomplu:45joomplu:46